Επιλογή Σελίδας

the way we are

ABOUT

About

Αγαπάμε το κρέας λίγο παραπάνω από εσάς! Η αλήθεια είναι πως έχουμε ψήσει, χρόνια τώρα, μερικά από τα καλύτερα κομμάτια κρέατος. Δύσκολα θα αλλάξουμε προμηθευτές. Γιατί ξέρουμε πως μας εφοδιάζουν με τα καλύτερα. Κλασικές κοπές, κοπές ωρίμανσης και ό,τι τραβάει η όρεξη, είναι εδώ

News

Μας αρέσουν οι αλλαγές όσο και σε εσάς. Κάθε φορά θα δείτε κάτι διαφορετικό και στο μενού και στην dining area. Για εμάς η δημιουργία από την αρχή είναι το βασικό υλικό της απόλαυσης.

RESTAURANT

Custom σχεδιασμός επίπλων, έργα τέχνης και φυτά μέσα σε ένα minimal κουκούλι. Απλότητα και χαλαρή πολυτέλεια με θέα το ελληνικό κοινοβούλιο.

that's the spirit

MEET THE TEAM

Διαφορετικά ταλέντα και εμπειρίες αλλά μία κοινή αποστολή για όλη την ομάδα του MEATROPOLEOS 3: ασυναγώνιστο πάθος για την αυθεντική ελληνική κουζίνα που δεν φοβάται να συνομιλήσει με γεύσεις και παραδόσεις από όλο τον κόσμο.

Πιστεύουμε πως κανένα πιάτο δεν θα είναι το ιδανικό, αν δεν τιμά τα ντόπια υλικά. Αν δεν μεταφέρει τη σοφία και τη νοστιμιά του ανόθευτου. Ο σεβασμός στον τόπο, την πρώτη ύλη και τον άνθρωπο είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να προσφέρουμε φαγητό. Για εμάς, κάθε τραπέζι που γεμίζει είναι η καλύτερη κριτική.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΡΙΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΡΙΟΣ

co-owner

Η αγάπη του για το καλό φαγητό και η εύρεση των καλύτερων πρώτων υλών έχουν χαράξει το δρόμο ενός οράματος που συνδυάζει την ελληνική φιλοξενία με την απόλαυση των γεύσεων. Για πάνω από 20 χρόνια καλωσορίζει φίλους και επισκέπτες προσφέροντας υλικά που γεννά ο τόπος μας, συνδυασμένα με νέες μαγειρικές. Πάντα εκεί, ένα μάτι για όλα. Και κάθε πρωί, λίγο πριν τα πρώτα τραπέζια γεμίσουν, θα σκύψει πάνω από τα φυτά του, θα τα περιποιηθεί και θα καμαρώσει για αυτά!

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

co-owner

Η ψυχή της κάθε μέρας. Προετοιμάζει όλα όσα είναι απαραίτητα για να μη σας λείψει τίποτα. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία σε κορυφαία εστιατόρια και μπαρ, μετουσίωσε τη γνώση σε υπέροχες λεπτομέρειες. Από το να προτείνει ένα απίστευτο νέο κοκτέιλ, μέχρι να σε εκπλήξει με ένα νέο art object που θα προσθέσει στο χώρο. Χαμογελαστός και πάντα σε mood, σίγουρα θα κερδίσει άξια το καλύτερο σχόλιο στο trip advisor!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

chef

Κατάφερε να συνδέσει το όνομά του με την προσπάθεια να αναδειχθεί η καλή ελληνική κουζίνα. Η μαγειρική του προσέγγιση δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει με σύνθετες τεχνικές και αναπάντεχα ταιριάσματα. Προτιμά να αναζητά προϊόντα που αναδίδουν τα αρώματα και τις γεύσεις του τόπου που τα γέννησε. Διαβάζοντας το μενού του MEΑTROPOLEOS 3 έχεις την αίσθηση ότι κάνεις ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Αυτό φαίνεται στην αναζήτηση των καλών πρώτων υλών με ονομασία προέλευσης και στη μαγειρική συνύπαρξη αταίριαστων , αταίριαστων -φαινομενικά- υλικών και συνταγών.